02 Sep 2019

  Groningen

  Deel 1 van ZHV-cursus: Het Herstellen van de Verbinding met de Ware Bron

      Tijd:       19.30 uur

       Entree:  10 euro pp

       Locatie: EdanZ, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen

   

  Inhoud:

   

  Het eerste gedeelte van de drie-delige cursus over het Zelfhelend Vermogen begint met een Essentiële stap. Namelijk de stap om weer in contact te komen en de verbinding te herstellen met de Ware Bron. Deze Bron is de basis van het al het leven en de Bron waar we allemaal uit vandaan komen. Tevens de Bron die in ieder mens zit en ons allemaal gelijk maakt.
   

  Weer in contact komen met de Bron of de Vader, zoals sommige mensen dit noemen, betekent dat u weer de waarheid te horen krijgt over wat deze Bron inhoudt. Waarom wij mensen hier zover van afgedwaald zijn, hoe u weer deze Bron in u tot leven kan wekken en wat het inhoudt om vanuit deze Kern/Essentie hier op aarde te zijn, om datgene te doen voor uzelf en uiteindelijk uw medemensen om weer helemaal vanuit deze Geest te gaan leven. Trauma’s, ellende en problemen lossen als sneeuw voor de zon op wanneer uw Zelfhelend Vermogen groeit en tot volledige potentie komt.

  Daarnaast behandelen we thema’s als: de ziel, levensenergie vergroten, de slangen van uw gedachten, gevoelens/emoties en innerwijs levenslessen.

  16 Sep 2019

  Groningen

  Deel 2 van ZHV-cursus: Traumaverwerking en de Grote Schoonmaak van uw Huis, Lichaam en Ziel

      Tijd:       19.30 uur

       Entree:  10 euro pp

       Locatie: EdanZ, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen

  Inhoud:

  In het tweede deel van de cursus over het Zelfhelend Vermogen zullen we kijken naar hoe u de trauma’s die u in dit en vorige levens heeft opgedaan kunt doen laten verdwijnen. We zullen kijken naar de oorzaak van deze blokkades en hoe u in uzelf dit weer kunt herkennen en erkennen waarna dit voor eens en altijd tot het verleden kan behoren. Net als uw ziel, zijn ook uw lichaam en uw huis een weerspiegeling van datgene wat er in u leeft. Het zuiveren van uw innerlijk werkt alleen wanneer u deze zuivering doorvoert naar uw lichaam en uw omgeving.

   

  Daarbij hoort ook het loslaten van uw maskers (persona’s), oftewel zogenaamde rollen die u nog speelt. Door deze schoonmaak zult u ervaren wat het inhoudt om een Onsterfelijk Bewust Lichtwezen te zijn. We nemen u mee op een ontdekkingstocht langs de stoffelijke-, door de ziele-, naar de Geestelijke cq. Eenheidsbewuste Wereld.

  13 Nov 2019

  Groningen

  Deel 3 van ZHV-cursus: Het Activeren van uw Zelfhelend Vermogen, de Overgangen en Cycli

       Tijd:       19.30 uur

       Entree:  10 euro pp

       Locatie: EdanZ, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen

  Inhoud:

  Als slotstuk van deze driedelige cursus leert u wakker te worden en het Wederopstandings-proces in de Levende Wereld. U heeft de stappen doorlopen om de beperkingen van uw lichaam en ziel los te laten. Met deze verandering komt de fase van het opstaan in het Licht, als het Lichtwezen dat u in de Kern bent. Dit Lichtwezen tot volle potentie laten komen betekent dat u de verantwoordelijkheid neemt om uw verdere ziele-stukken los te laten, zodat lichaam en ziel volledig doorstraald kunnen worden door dit Eenheidsbewustzijn.
   

  Verder krijgt u inzichten over de Geestelijke Zon en Wedergeboorte, bijna dood ervaringen en transformaties. Daarnaast maakt u kennis met het proces van het terugkeren naar Huis en wordt u welkom geheten in de Oorspronkelijke Wereld.

  Please reload

  Activiteiten