Evert Jan Beverwijk

   

  Een geheel andere kijk op uw Leven en lijden

  In dit leven krijgen we allemaal (in)direct te maken met ziektes en ongeluk en zijn er vele adviezen en middeltjes beschikbaar die vaak enkel symptomen bestrijden. Want wat zijn nu eigenlijk de echte oorzaken van allerlei kwalen en ernstigere aandoeningen? Vaak weet u wel dat er ergens iets niet goed stroomt in uw leven en lichaam, maar liggen de oorzaken dieper dan u zich bewust van bent en zelf kunt zien. Een blik in vorige levens en op oude trauma’s die u al leven na leven meeneemt kan helpen om Licht te laten schijnen op de echte, diepere oorzaak van uw ziekte of ongeluk.

   

  Wordt het niet de hoogste tijd om eens geheel anders naar uw verleden, heden en mogelijke toekomst te kijken? Een toekomst die het waard is om in te leven zonder zaken waar u vandaag nog tegen vecht, voor vlucht en/of glashard ontkent terwijl ze uw ziekten en ongeluk in stand houden.

   

  Boek dan een LichtConsult bij Evert Jan.

  Hier kunt u een bericht sturen aan Evert Jan om een afspraak te maken voor een Lichtconsult.

  U zult zelf de verantwoordelijkheid moeten nemen voor het opruimen van de oude patronen, maar er is op allerlei manieren hulp beschikbaar bij het helder krijgen van de oorzaken en het doen van de innerlijke schoonmaak. Evert Jan heeft al zijn leven lang ervaring met het helpen van de medemens om Lichter te worden. Dit doet hij vanuit een Geestelijk perspectief en op unieke wijze door de dingen te benoemen die hij ziet bij u uit dit leven en vorige levens en die verband houden met uw actuele situatie en opgeruimd mogen worden.

   

  P.S. Hoe we op een meer stoffelijke manier Obesitas en Diabetes tegenwoordig de wereld uithelpen kunt u bekijken op het volgende YouTube filmpje:

   

  In de documentaire FED UP van 2014 dagen we u al een beetje uit om anders te gaan kijken naar de toekomst van ons zorgstelsel en gezondzijn en welbevinden in de 21e eeuw.

   

  https://www.youtube.com/watch?v=aCUbvOwwfWM

   

  https://www.npo3.nl/3doc/27-06-2017/KN_1691894

   

  Helpt u mee om te beginnen, Obesitas en Diabetes helemaal de wereld uit te helpen.

  Ja, dan gaan we samen als Voorbeeld Aan De Slag.

   

  Boek hier een Lichtconsult met Evert Jan.