Ivo Jager

  Zelfhelend Vermogen is voor mij de realisatie dat je in de essentie Licht of Lichtwezen bent. Dit Licht, dit Leven, deze Liefde die jouw kern is, is zuiver en in ieder mens hetzelfde. Wetende dat je dit bent zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. Je kunt beter onderscheiden wat jij werkelijk bent en ook wanneer jouw ik of ego jou in de weg zit. Het ego, je ik heeft last van eigenbelang, onrust, stress, trauma’s en noem zo maar op. Wat ik mensen met het Zelfhelend Vermogen leer is dat zij zelf in staat zijn om hun gezondheid en geluk te laten groeien en daardoor als vredelievend, geduldig, genadig en liefdevol mens door het leven te gaan.

   

  In de begeleiding kijken we naar wat de blokkades en verstoringen zijn die jou ongelukkig maken, waardoor je ongezond bent, waardoor je last hebt van stress, depressie, onzekerheid of andere klachten. De begeleiding richt zich erop dat iemand zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar leven, vanuit het vertrouwen op het Lichtwezen dat in hem of haar zit. Wanneer je jezelf steeds vrijer maakt van alle blokkades, trauma’s, tegenstrijdige gedachtes en emoties kan het Leven weer door je heen stromen. Wanneer deze stroom van Leven, van Liefde door jou heen gaat werken zullen alle klachten ook steeds meer verdwijnen. Je gezondheid en geluk worden bepaald door de mate waarin jij zelf er klaar voor bent om jouw beperkingen onder ogen te komen en op te lossen.

   

  Graag help ik je te kijken naar wat jou tegenhoudt om vrij te leven en lekker in je vel te zitten. We hanteren een duidelijke en zeer effectieve aanpak die je meeneemt op een ervaringsreis ín jezelf waarbij je werkt aan een gezonde en verlichtende leefwijze. Je zult versteld staan wat dit Zelfhelende Vermogen allemaal kan betekenen voor jou. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een persoonlijk gesprek neem dan gerust contact op. Graag help ik je verder om je leven te veranderen!

   

  Ben je klaar voor een nieuwe stap in je leven?

  Maak hier een afspraak voor een Lichtconsult met Ivo.