Drieluik:

  De Oorzaak en Heling van alle Psychische Ziekten

  door Evert Jan Beverwijk en Jacqueline Noordhoorn

  Deel 1: De Oorzaak en Heling van Alle Psychische ziekten

  Een kijkje Voorbij de wereld van stoffelijke Psychiatrie en Psychologie in de zieleberoerselen van de mens. Voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met stress, trauma's, overspannenheid, depressie, dementie, Alzheimers en de specifieke onbalans van irritatie, onevenwichtigheid, post traumatic stress disorder, manische depressiviteit, borderline personality disorder, schizofrenie, psychosen, stemmetjes en alle vormen van bezetenheid door demonen en/of entiteiten.

  Deel 2: FamilieLevensOpstellingen
  Het vervolg op Familieopstellingen. Wanneer u in uw vorige leven uw problemen niet oplost blijven ze u eindeloos achtervolgen in volgende levens die vaak lijdenswegen worden. Hoeveel levens neemt u uw ziekten, ongeluk en ellende binnen uw familie, gezin en uzelf al mee? Levenslang waarschijnlijk!

  Deel 3: Doe-het-zelf helingsoefeningen, methoden en technieken voor psychische aandoeningen en daaruit voorkomende ziekte beelden

  Een praktische manier om uit de greep van psychische aandoeningen te komen en te blijven. Met de oefeningen ga je zelf aan de slag om een innerlijk rustig, gelukkig en gezond leven te bereiken en in stand te houden in dit leven en het Leven aan gene zijde.

  Voor data, locaties en opgave: kijk bij Agenda.

  Disclaimer: Deze lezing is informerend en inspirerend van aard, en is in geen geval een vervanging van een  consult bij of advies van een deskundig genezer. Zeker bij serieuze klachten is een bezoek aan een deskundig genezer altijd aan te bevelen.