Sanne Wester

  Ga je mee op reis?!

  Als klein meisje praatte ik al over mijn vorige levens in andere landen en culturen. Ik zag ze zo werkelijk voor me alsof het mijn dagelijkse leven was. Om me hierop af te stemmen kostte mij geen moeite en ik kreeg altijd wel wat te zien of te voelen. Interessant zeker, leuk niet bepaald want ik zag en voelde heftige dingen die ik niet direct wist te plaatsen. Het besef van dat er meer was, dat we vèle levens hebben gehad, maar ook dat God er is die ons zo sterk en liefdevol in alles helpt waren voor mij essentieel in het leven.

   

  Maar ik had ook vragen: blijven die levens nou altijd doorgaan in ups en downs? En moeten we altijd weer terug keren in een leven op aarde? Of hoeft dat allemaal niet meer en kunnen we ook gewoon weer terug gaan naar die plek waar het zo vredig en liefdevol is? Die we allemaal nog kennen, waar we ook allemaal naar verlangen en waar we zelfs allemaal gewoon de connectie nog mee hebben!

  Ja, dat kan! Naar een Zijn/Thuis waar het altijd goed is, zonder ups en downs, zonder uitwerkingen, pijnen, trauma’s, klachten, reïncarnatie etc., maar waar gewoon de Liefde is, de Vrede, de Genade en het werkelijk Eén Zijn met familie, vrienden en iedereen!

   

  Het helpt om waar inzicht te krijgen over je levens, ook al zie je deze zelf niet.

  Maar wat ook helpt is om weer Onvoorwaardelijke Liefde te gaan beoefenen, Vrede, Genade en Geduld! Een helende reis waarin je naar binnen gaat om jezelf op te ruimen van datgene dat niet meer bij je past, wat jou in de weg staat om een waarlijk vrij en gelukkig mens te zijn en die je al snel in een mooier en liefdevoller mens zal veranderen. En dat heeft het met mij ook zeer zeker gedaan!

  Waar ik eerder nog wel last had van stemmetjes in mijn hoofd, dwanghandelingen, emoties die van up naar down vlogen, het hebben van veel gedachtes en twijfel zijn die allemaal volledig verdwenen!

  Wat een ontzettend grote rust geeft dat!

   

  In de afgelopen jaren heb ik al menig mens mogen begeleiden. Zowel individueel in mijn toenmalige praktijk als in groepsverband tijdens onder andere coaching opleidingen waar ik docent voor was, maar ook tijdens vele reizen en retraites in het buitenland. Naast het coachen geef ik Yoga- en sportlessen. De focus van vitaliteit en een gezonde leefstijl is verplaatst naar het werkelijk vrij Zijn.

  Pas tijdens mijn kennismaking met het Christusbewustzijn kan dit ook werkelijk.

  Zo’n innerlijke reis mag naast dat het serieus is ook leuk en avontuurlijk zijn! Daarom ga ik graag naar buiten om tijdens sportieve en ontspannen activiteiten in de natuur aan ons innerlijk te werken.

  Naast dit alles begeleid ik ook mensen om het lichaam en de ziel weer tot ontspanning te brengen door middel van (aqua)-yoga en helende massages. Waar Christus door mij heen werkt om datgene te doen wat voor jou werkelijk nodig en helend is.

   

   

  In deze reis die we samen maken gaan we dan ook kijken naar de werkelijke oorzaak van bepaalde klachten, gedragingen, emoties, oordelen, overtuigingen en trauma’s. Wanneer je naar jezelf durft te kijken en je kunt dit overdragen aan Jezus Christus lost dit allemaal op en komt je ware Licht weer naar voren. Het Licht en de Liefde die we allemaal van ware ZIJN. Even ter aanvulling: Jezus Christus is voor ons het inspirerende voorbeeld die de mens heeft verlost van heel veel, maar we zijn niet verbonden aan een religie of een kerk.

   

   

  Naast dat ik je graag help op deze innerlijke reis, organiseer en begeleid ik samen met een aantal collega’s ook Lichtreizen over de hele wereld! Dit onder de naam: Cosmic Travellers. Vele mensen zijn al voorgegaan en gaan vrolijk nog steeds mee op reis omdat het gewoon zo ontzettend mooi is om deze reizen met elkaar te maken.

   

  Hoe ziet jouw reis eruit? Allereerst bepaal jij jouw bestemming! Waar ga jij voor?

  Tijdens jouw Lichtreis ben ik graag jouw reisbegeleidster!

   

  Dit alles is ook geschikt voor kinderen, waar zij ook vaak nog beelden zien van vorige levens maar deze niet kunnen plaatsen. En ook waar zij spanning, klachten en patronen, met zich mee dragen. Het hele gezin kan weer in volledige rust en liefde komen! Wil je daar als ouder steun bij? Dan help ik je graag!

   

  Neem hier contact op, zo kun je ook een afspraak met mij maken.

  Voor meer informatie kijk je op: www.sanneopreis.nl  en www.cosmictravellers.nl