Ania Alabrudzinska

  Mijn naam is Ania, ik woon in Lelystad. Vele jaren ben ik zoekende geweest naar gezondheid, geluk en verbinding met anderen in mijn leven. Talloze cursussen en workshops  heb ik gevolgd, tonnen aan boeken gelezen. Actief in de kerk geweest en van alles in de New Age gedaan. Niets hielp of het hielp maar voor een korte tijd. Uiteindelijk zat ik uitgeput thuis met de diagnose ME/CVS- het chronisch vermoeidheidssyndroom en pijnen overal in mijn lichaam. Volgens specialisten moest ik ermee leren leven.

  In 2017 werd ik uitgenodigd voor een lezing over het zelfhelend vermogen.  Dit heeft mijn leven ten goede veranderd. Door te leren mijn eigen zelfhelend vermogen te activeren zijn de vermoeidheid en pijn weg. Ik ben een gezond mens geworden. Het genezen gebeurt op het stoffelijke-, ziele- en geestelijk niveau en iedereen kan het toepassen. Ziektes, psychische klachten alsook allergieën  kunnen verholpen worden. Nu ben ik zover dat ik jou kan leren hoe het werkt.

  Trauma’s, beperkende overtuigingen, eenzaamheid, liefdeloosheid, tegenstrijdige gedachten en gevoelens, angsten, stress en dergelijke zijn voorbeelden van wat ons op den duur lichamelijk en psychisch ziek maakt.  Vaak beseffen we het niet en kunnen we er niet bij wat er aan de hand is.  Door je bewust te zijn van wat er in je leeft en dit op te lossen, komt er verandering en wordt je uiteindelijk beter. Soms gaat dit snel, en soms is het een proces dat meerdere fasen kent en langer duurt. Maar de zoektocht is voorbij.

   

  Ik werk samen met Jezus Christus oftewel de 'Heilige Geest', de 'Ik Ben', en ik geef Lichtbehandelingen. Tijdens zo’n behandeling krijg je inzichten. Duidelijk wordt wat voor jou van belang is, wat losgelaten en geheeld mag worden en hoe je dat verder kunt gaan doen. Tevens door middel van handoplegging stroomt de genezende energie naar de plekken in het lichaam waar het nodig is. Er bestaat geen standaard proces of een richtlijn hoe zo’n helingssessie verloopt omdat iedereen verschillend is, dus iedere behandeling verloopt ook altijd weer anders.

  De Lichtbehandelingen worden bij mij thuis gegeven, er bestaat wel een mogelijkheid om het op locatie te doen.

   

  Neem gerust contact op voor meer informatie via dit contactformulier.