Himalaya Lichtreis

  Himalaya Shamballa We Gaan Naar Huis LichtReis

  In De Voetsporen van De Meesters van Het Verre Oosten van Baird Spalding

  In samenwerking met de Lichtsporen van Emil en zijn Moeder

  We Gaan Naar De Himalaya’s! Gaat U Mee?

  Het boek ‘De Meesters van het Verre Oosten’ van Baird T. Spalding vertelt over een groep westerse wetenschappers die in het jaar 1892 op expeditie gaan naar het Himalayagebergte. Zij hebben gehoord van mensen die daar leven, en die in staat zijn tot bijzondere, bovennatuurlijke prestaties. Ze kunnen ieder mens en dier helen , zijn in staat zichzelf ineens honderden kilometers te verplaatsen, Leven van Het Licht, ofwel hebben geen eten of drinken nodig en kunnen zichzelf en anderen beschermen tegen kou, rovers, wilde dieren, demonen etc. Elk van hen geeft toe dat niet zijzelf deze geweldige dingen tot stand brengen maar dat dit gedaan wordt door het Goddelijke LichtWezen dat in hen Leeft. Zij volgen dan ooaltijd hun Innerlijke Stem die hen vertelt wat nodig is. 

  Geïnspireerd door dit boek besloot een groep ontdekkingsreizigers in de zomer

  van 201om de koppen bij elkaar te steken en eenzelfde LichtReis op touw te zetten. In de voetsporen van de Meesters van Het Verre Oosten op zoek naar de Oorspronkelijke Wereld waar het Ware Leven weer volledig geleefd kan worden. Het Leven zoals het eens bedoeld is. Deze LichtReis heeft als doel om vanuit de stof (de Himalaya’s) door de ziel (Shamballa) naar de Geest (ons Ware Thuis) te gaan. We treden daarbij in de voetsporen van de Meesters (Meester over Jezelf Worden) en zullen net als hen niet alleen fysiek op reis gaan maar vooral ook op reis gaan binnen in onszelf, op zoek naar ons Ware Thuis om vervolgens vanuit ons Thuis (DGeest) te reizen in de stoffelijke (ruimte) en ziel

  en (Tijd) werelden.

  Deze LichtReis vind dus zowel binnen als buiten ruimte en tijd plaatsUiteindelijk willen we net als de Meesters zowel het Lichaam/Ruimte als de Ziel/Tijd Ontstijgen om daadwerkelijk weer vanuit De Geest/Bron/Thuis/ons Ware Zelf te gaan Leven en LichtWerken op aarde en in de zielen werelden.

  Aangezien we in de jaren 2015-2017 al diverse Himalaya LichtReizen hebben ondernomen in binnen- en buitenland, zijn er al voldoende LichtWerkers en LichtSupporters beschikbaar die met u hun praktijkervaringen kunnen delen op de kennismakingsavonden en -middagen die overal in Nederland gehouden worden in 2018. Natuurlijk zijn deze LichtWerkers ook aanwezig gedurende de hele Himalaya LichtReis! 

  Om deze Himalaya LichtReis reis te kunnen volbrengen is het natuurlijk van belang dat we goed voorbereid zijn. Naast alle praktische en fysieke voorbereiding (denk aan het juiste BewustZIJN, uitrusting, voeding, training, mentaliteit etc.) zullen we ons ook vanuit de Ziel voorbereiden om weer een Waar Oorspronkelijk LichtWezen en later LichtWerker

  Mens te worden. Wij hebben dan ook zowel een fysiek trainingsprogramma voor u opgesteld als een trainingsprogramma om uw Innerlijk Licht op te poetsen. Bent u klaar voor de Reis van uw Leven? Stuur ons dan hier een bericht voor meer info over waar en wanneer er weer kennismakingsbijeenkomsten zijn.

  Gaat U mee op De Reis van Uw Leven?

   

  Met LichtGroet,

  Joris, LiesbethMark en Evert Jan

  i.s.m. De Meesters van Het Verre Oosten LichtReisCoördinatoren

  P.S.1 Voor referenties en ervaringen van LichtReizigers in de jaren 2015-2017

  verwijzen wij u naar de kennismakingsavond waar u LichtReizigers zult ontmoeten die u al voorgegaan zijn Naar De Himalaya’s en Shamballa.

  P.S.2 Naast de Himalaya LichtReis zijn er in 2018 de volgende activiteiten:

  • Cursus Zelfhelend Vermogen

  • Workshop LevensFamilieOpstellingen

  • Cursus Geestelijk Vader- en Moederschap

  • Cursus Zieners en Helers voor gevorderden

  • Cursus Geestelijke Neurologie voor gevorderden

  • De Oorzaak en Heling van Alle Psychische ziekten Lezing

  • LichtReis naar Egypte, Engeland, Bosnische Pyramide en Nikola Tesla

  Wilt u hier meer informatie over hebben dan kunt u dit ook opvragen via het bovenstaande contactformulier.