Liesbeth Kamp

  Graag stel ik mezelf aan u voor. Moeder van  twee kids, gelukkig  getrouwd en dagelijks bezig met dienstbaar zijn voor mijn medemens. Zowel in mijn directe omgeving als via mijn praktijk voor voetreflextherapie.

  Op dit moment van schrijven zit ik in het zonnetje en dat is precies hoe ik me nu voel: zonnig, liefdevol en warm. Maar eens was dit heel anders!

  Eens was ik angstig, verkrampt en volledig geblokkeerd met allerlei klachten als  gevolg(dagelijkse hoofdpijnen, glutenintolerantie, chronische schouder en nekklachten etc.). Er was geen stroming meer en door totale stagnatie trok de koude in mijn lijf.  O, o, o wat had ik mezelf vastgezet. Hoe lang kon ik dit tafereel nog aan mezelf en andere verkopen, hoe lang kon ik het allemaal nog onderdrukken en verbloemen?

  Tijdens een verdiepingsreis op zoek naar mijn ware (gelukkige) zelf, mocht ik voor het eerst ervaren dat mijn handen weer (echt!) warmer waren dan die van de anderen in de kring. Wat was dat een bevestiging van de kracht die de innerlijk gezette stappen veroorzaakte. De stappen om mijn eigen verantwoordelijkheid op te pakken, want al mijn klachten hadden natuurlijk een oorzaak!

  Wat is  het ware verhaal achter uw lijden, uw ziek zijn? Waarom houdt u nog vast aan verdriet, wraakgevoelens, angsten, boosheid en jaloezie. Of houdt u liever  nog even de schijn op net zoals ik voor jaren deed? Herkent u zichzelf hierin, of denkt u nog dat uw ziekte u overkomt?

  Wordt het niet eens  tijd om uzelf op te schonen en het e.e.a. op te gaan lossen, zodat u weer gezond, vreugdevol en genietend door het leven kunnen gaan? Zou het niet geweldig zijn om weer opnieuw te mogen beginnen, zodat u weer lekker met de stroming van uw leven mee kunt gaan?

  Graag begeleid ik u op deze weg naar huis, naar u ware zelf, welke enkel liefde en vreugdevol is. Stap in en ga mee, want de reis naar huis is niet eng en de beloning is groot.  

  U kunt hier een afspraak maken met mij via mijn praktijk Lieska Voetreflextherapie.