Mark Lageman

  Rond 2007 begon ik met het genezen van mensen. Er lag iemand bij me in de buurt waarvan de schildklier naar eigen zeggen ‘het al jaren niet meer deed’. Schijnbaar uit het niets kreeg ik de impuls om mijn hand op die hals te leggen. Het was eigenlijk alsof de schildklier tegen me zei dat ik dat moest doen en ik voelde dat dit een gunstig effect zou hebben.

  Vervolgens deed ik dat en begon er iets in mijn handen te stromen, waarvan ik niet wist wat het was, maar ik voelde dat het iets was dat groter was dan ik zelf en dat het goed was. Om een lang verhaal kort te maken, de schildklier begon vrij heftig te kloppen en niet veel later deed hij het weer.

  Dit luidde voor mij een lange zoektocht in naar wat er nu eigenlijk gebeurd was. Ik kwam al snel in de new age terecht; reiki, quantum touch, Shamanic Healing, chakra’s, astrologie… Als ik het al niet zelf uitprobeerde heb ik er wel uitgebreid over gelezen. Altijd bleek datgene wat ik onderzocht en uitgeprobeerd had een beperking ten opzichte van de intuïtieve manier van werken die vanzelf ging.

  Ondertussen werden de genezingen wel steeds sterker, als ik er maar geen methode tussen zette die een beperking hiervoor vormde. Ik zag en voelde altijd wat er moest gebeuren en voerde dat dan gewoon uit. Gek genoeg was ook altijd duidelijk wat er aan de hand was tijdens zo’n genezing, alle sensaties die ik ervoer werden als het ware keurig ‘uitgelegd’.

  Inmiddels bijna 3 jaar geleden werd me duidelijk dat wat ik altijd voelde en waarvan ik wist dat het goed was, niets minder was dan de energie van Jezus Christus. Hij was degene die de genezingen deed, niet ik. Dat had ik ook altijd zo ervaren; ik wist dat niet ik de genezingen deed, maar iets dat door me heen kwam en groter was dan ikzelf.

  Dat het al die tijd JC was, kwam als een grote openbaring die mijn hele leven veranderd heeft. De genezingen worden sindsdien steeds krachtiger. Eerder kon ik bijvoorbeeld altijd wel een hoofdpijn weg krijgen, maar het duurde vaak een tijdje. Tegenwoordig is het vaak een kwestie van een paar seconden. Daarnaast komen nu zwaardere gevallen op mijn pad, die ook meestal na één sessie blijvend verlichting ervaren, zo niet totale afwezigheid van de oude klachten.

  Het is dus niet correct om te zeggen dat ik de genezingen uitvoer, het is Jezus Christus die door me heen werkt. Meestal krijg ik tijdens een sessie ook te zien waardoor het probleem veroorzaakt is en deel ik dit mee. Inzicht in de werkelijke oorzaak van een ziekte (altijd in de ziel) zorgt ervoor dat een mens in staat wordt gesteld om blijvende genezing te bewerkstelligen. Op deze manier krijgt de mens weer de volledige verantwoordelijkheid over zijn of haar eigen leven, wat niet altijd even makkelijk is, maar wel de weg naar volledige genezing.

  Boek hier een Helings-sessie met Mark.