..... de kennis en ervaring die we graag met jullie uit willen wisselen is al eeuwen, en waarschijnlijk zelfs millenia oud. Graag frissen we die kennis samen met jullie weer op, zodat steeds meer mensen gezonder en gelukkiger kunnen worden.

   

  Is dit een utopie? Nee. Gaat dit vanzelf? Nee, ook niet. Je moet er wel wat voor doen, of juist laten….

   

  Over het onderwerp zelfhelend vermogen valt veel te zeggen. Het beweegt zich van het stoffelijke, lichamelijk niveau (je lichaam dat zichzelf van een wondje geneest), naar het zieleniveau (waarbij psychische klachten opgeschoond kunnen worden) tot een heel krachtiggeestelijk niveau waarbij levenstrauma’s die heftige klachten en ziekten kunnen veroorzaken opgeruimd kunnen worden. De afgelopen tijd hebben wij van dat laatste proces wonderbaarlijke voorbeelden voor onze ogen zien gebeuren.

   

  Het is onze wens dat het Platform op al deze drie niveaus kennis en ervaring gaat bundelen en delen, zodat iedereen die dat wil daar zijn / haar voordeel mee kan doen. We beginnen met het aanbieden van lezingen van mensen die zelf ervaring hebben met het activeren van hun zelfhelend vermogen. Ook geven diverse mensen uit ons team Lichtconsulten, wat een aantal al jarenlang doen om anderen daarmee te helpen letterlijk Licht te laten schijnen op de oorzaken van hun klachten en ziekten, waardoor heling plaats kan vinden.

   

  We zijn niet verbonden aan wat voor organisatie dan ook, maar bundelen de krachten van een aantal mensen die de afgelopen jaren hun eigen Licht hebben opgepoetst en graag anderen ondersteunen in ditzelfde proces.

   

  Via deze Nieuwsbrief houden we jullie regelmatig op de hoogte van de activiteiten en het aanbod van nieuwe teamleden. Graag tot ziens bij één van onze activiteiten of elders.