Thea Nieuwveld

  Als klein kind van 4 jaar wist ik al dat ik de gezondheidszorg in wilde. Ik wilde zuster worden en mensen helpen beter maken met als gevolg dat ik tot mijn 60e het ziekenhuis als mijn 2e huis had. In vele takken van de gezondheidszorg ben ik werkzaam geweest echter steeds zag en voelde ik dat er een zeer belangrijk ‘ onderdeel’ aan ontbrak. Het was allemaal liefdevolle maar ‘ technische genezing’.

  Ik merkte al snel dat een goed en liefdevol gesprek van hart tot hart wonderen verrichtte. Al snel raakte ik geïnteresseerd in de Zin van Ziek zijn en ging ik het ‘alternatieve circuit’ in van energie doorgeven vanuit de Bron.

  De Bron, die HET LEVEN is en Alles en Iedereen voedt en omarmt.

   

  Na eigen ervaring opgedaan na een enorme Burnout leerde ik op te staan en mijzelf te helen. Ik zette mijn voeten op het pad van het Zelfhelend Vermogen en wikkelde al mijn schillen, blokkades, ziekmakende gedachten, handelingen en houdingen af om uiteindelijk weer als een gezond en vooral VRIJ Lichtmens door het leven te gaan.

   

  U kunt mijn hele weg lezen en volgen op onze site: www.welkomindeoorspronkelijkewereld.com

   

  Indien u bij mij een consult aanvraagt is mijn ‘ methode’ heel eenvoudig, zoals oorspronkelijk alles in het leven eenvoudig is. Ik werk met en vanuit de Bron/God en in een rustig en plezierig gesprek van één op één worden we geleid naar de knelpunten in uw leven, de blokkades die u ziek maken en zal datgene u aangereikt worden waarmee u stap voor stap uw weg kunt vervolgen. U uzelf weer Vrij, Heel en Gezond maakt.

  Ik heb geen toverstafje. U zult met uw wil het ZELF moeten doen!

   

  Staat u hier open voor en heeft u het lef om uw blokkades, angsten, frustraties, onzekerheden onder ogen te gaan zien opdat u weer Heel en Gezond vol Vreugde in Het Leven gaat staan? Ik ben u graag van dienst om u hierin te begeleiden.

   

  U kunt een consult bij mij thuis aanvragen. Indien u in mijn omgeving van Moordrecht woont ( niet verder dan een uur rijden, reiskostenvergoeding in overleg) kan ik u ook thuis bezoeken.

  Hier kunt u een mij een bericht sturen voor een afspraak.

   

  In Liefde groet ik U mooi mens.