Wat is het Zelfhelend Vermogen?

  Ieder mens draagt in essentie een zelfhelend vermogen in zich. Je lichaam kan zichzelf herstellen van wondjes en een griepje, maar ook ernstiger aandoeningen zoals allergiën en ziektes kunnen door het activeren van je zelfhelend vermogen verdwijnen. Maar waar en van wie leren we om dit vermogen optimaal te activeren?

   

  Trauma’s, ongezonde leefstijl, onwetendheid en vastgeroeste patronen zijn enkele oorzaken waardoor ons zelfhelend vermogen ondergesneeuwd is geraakt en we sneller ziek kunnen worden. Ook de pharmaceutische industrie heeft er alle belang bij dat we het geheim van het zelfhelend vermogen niet gaan ontdekken en toepassen. Gelukkig zijn er allerlei voorbeelden van mensen die succesvol hun zelfhelend vermogen steeds beter kunnen activeren.

  Over het onderwerp zelfhelend vermogen valt veel te zeggen. Het beweegt zich van het stoffelijke, lichamelijk niveau (je lichaam dat zichzelf van een wondje geneest), naar het zieleniveau (waarbij de oorzaken van psychische klachten opgeschoond kunnen worden) tot een heel krachtig geestelijk niveau waarbij levenstrauma’s die heftige klachten en ziekten kunnen veroorzaken opgeruimd kunnen worden. Pillen, poeders en (tover)drankjes zijn dan uiteindelijk niet meer nodig! Deze heling voltrekt zich echter niet door een simpele druk op de knop. Het vraagt inzet, overgave, inzicht en oefening. Voor echte, diepgaande  zelfheling is een bewustzijnsverandering noodzakelijk. Het beoefenen van de twaalf Lichtkwaliteiten, ook wel twaalf Eonen genoemd, kan daarbij behulpzaam zijn. 

  Je kunt bij dit proces ook geholpen worden door holistisch genezer, intuïtief coach of andere deskundige en bij de één zal dit proces van zelfgenezing sneller en makkelijker gaan dan bij de ander.

  Via het Platform Zelfhelend Vermogen willen we (ervarings)kennis bundelen zodat ieder daar haar of zijn voordeel mee kan doen.

  Op dit moment is ons aanbod vooral geïnspireerd door de bovengenoemde geestelijke kant van het verhaal. Maar we staan open voor mensen die steun aan anderen aanbieden op het stoffelijke en ziele-vlak, als dit vanuit een geestelijke bron gedaan wordt. Mail ons, we komen graag met je in contact.